Alert Online @ Kpn Sessie, 2 Nov

Voor het 4e jaar wordt in Nederland van 26 oktober t/m 6 november de Alert Online campagne gehouden. Het doel van deze campagne is nationale security awareness te creëren. KPN is hoofdpartner van deze campagne.

Gedurende de laatste week organiseer KPN drie grote sessies met toonaangevende sprekers en panelleden vanuit het Security werkveld.

3 november – ‘Hacking trains, planes and automobiles’ – Den Haag, Maanplein 55, TP5, Serre – 13.00-16.00u met aansluitend een netwerkborrel
‘Hacking Trains, Planes and Automobiles’ 
Den Haag, Maanplein 55, TP5, Serre

Met je mobiel kan je tegenwoordig betalen, met je afstandsbediening kan je niet alleen je tv aanzetten, maar ook het licht en de temperatuur in je huis regelen. Auto’s zijn inmiddels rijdende computers. In mei werd door Daimler-Benz de Inspiration Truck aan de wereld getoond. Deze Inspiration Truck is een zelfrijdende truck. In afgelegen gebieden rijden er al zelfrijdende auto’s. Deze zelfrijdende voertuigen moet zorgen voor meer veiligheid, een auto wordt tenslotte niet moe, daar waar een bestuurder door vermoeidheid rare dingen achter het stuur kan doen. Wat betekent Internet of Things voor security? Toonaangevende sprekers en panelleden nemen je mee in de wereld van het hacken van treinen, vliegtuigen en auto’s.

Geïnteresseerd? Meldt u aan door een e-mail te sturen naar “alertonline@kpn.com“, met daarin de vermelding voor welke sessie(s) u zich aanmeld. Er wordt per e-mail een bevestiging van deelname verstuurd.

Leave a Comment

Your email address will not be published.