Anouk Vos genomineerd voor prestigieuze prijs!

Ook dit jaar wordt de Lof Spotlight Prijs uitgereikt aan de ‘Next-Generation Vrouw’ die leiderschap een nieuw gezicht geeft. Door middel van deze prijs wordt vrouwelijk talent zichtbaar gemaakt en wordt meer vrouwelijk perspectief gestimuleerd in organisaties en de maatschappij.

De jury heeft zes finalisten geselecteerd aan de hand van de criteria uit de McKinsey publicatie ‘Centered leadership, How talented women thrive’. Wij feliciteren: Lotte Wieland (Accenture), Kasia Piotrowska (Achmea), Debby Jannink (PwC), Saskia van Ewijk (De Nederlandsche Bank), Anouk Vos (Women in Cyber Security) en Annemaaike Serlier-van den Bergh (KNP Praktijk). Zij volgen een workshop pitchen en dragen hun pitch voor aan de jury tijdens de finale op 12 oktober.

In de jury zitten dit jaar Mariette Hamer (voorzitter SER), Loes Mulder (DG BZK), Katinka de Korte (Managing Director Accenture), Marion Brouwer (winnaar Spotlight Prijs 2014, Post NL) en Jolanda Holwerda (directeur Lof).

Wanneer: 12 oktober, 14:00-18:30
Waar: Sociaal Economische Raad (SER), Bezuidenhoutseweg 60, Den Haag

Leave a Comment

Your email address will not be published.